Ontmoetingsavond te Kelpen -Oler

Nieuws
zaterdag 18 maart 2023

Woensdag 19 april was de jaarlijkse ontmoetingsavond. Dit keer in Kelpen-Oler we waren vanuit Grathem ook met een aantal leden naar Kelpen-Oler geweest. Ook van Afdeling , Ell, en Haler waren en een aantal leden en we hebben een zeer geslaagde avond meegemaakt waar we actief aan de slag zijn geweest met allerlei spellen. Het Thema  was terug in de tijd. Na de koffie  met vlaai en uitleg over het thema  zijn we in de grote zaal ( Gymzaal ) in groepen aan de slag gegaan met allerlei spellen. Een  groot aantal foto’s worden snel geplaatst op onze fotopagina .

Na afloop was er nog de prijsuitreiking  en Iedereen ging naar huis met een prijsje. De groepen waren samengeteld uit vrouwen van diverse afdelingen, Bij binnenkomst kreeg je een kleurtje op het gezicht en dat was je groep waar je samen de diverse spellen mee ging spelen. Ontmoeting met vrouwen uit andere afdelingen ging perfect op deze manier .

 

 

 

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe