Oliebollenwandeling 3 januari 2023

Nieuws
dinsdag 3 januari 2023

Oliebollen wandeling ZijActief

Dinsdag 3 januari hield ZijActief hun jaarlijkse oliebollenwandeling.
25 dames verzamelde zich bij de kerk en liepen 4 km door het Heijense bos naar de locatie van het IVN in Gennep. Het gebouw van het IVN ligt op het voormalige Natokamp, de meeste wel bekend. We mochten van hun gastvrijheid gebruik maken in een gezellige ruimte waar de koffie en thee al klaar stond en niet te vergeten de heerlijke oliebollen die ons bestuurslid Tonny Blom gebakken had.
De voorzitter wenste allen een mooi nieuwjaar toe, de dames genoten van het samen zijn, kletsend met elkaar, een spelletje Memory buiten bij de kapschuur.
Natuurlijk werd er geproost op het nieuwe jaar met een heerlijke “Heijse vlegel” en de zelfgemaakte vlierbessenborrel (40%) van Tonny.
Op de terugweg wees Jos nog op de bomenroute die het IVN gemaakt heeft, om in het voorjaar of eerder nog eens te wandelen.
Enige hilariteit was er onderweg wel, niet alle dames hadden de conditie om vlot door te lopen, er werd al geopperd om een wandelclubje te beginnen want bewegen is belangrijk zeker voor ons als toch al wat oudere dames.
Heb je interesse in het wandelen, neem contact op met Zijactief. 

ZijActief wenst u een gezond en gelukkig 2023.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!