Nieuwsbrief febr. 2022.

Nieuws
woensdag 26 januari 2022

Jaaaaaaaa, we kunnen weer!!!!

Hallo dames.

In de persconferentie van 25 jan. zijn verdere versoepelingen aangekondigd.

Wij zijn blij dat er weer meer mogelijk is en we vinden het fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten, al is het met de nodige voorzorgsmaatregelen zoals:

• De ‘1,5 meter’ dient in acht te worden genomen.

• Het gebruik van mondkapjes is verplicht.

• Het hebben van een geldig coronatoegangsbewijs.

Daarnaast hebben we een tip: neem wel je identiteitsbewijs mee ( paspoort, identiteitskaart of rijbewijs ) Wij weten wel wie je bent, maar als er mogelijk controle komt moet jij je wel kunnen identificeren.

Alvast dank voor jullie begrip en medewerking.

Onze eerste activiteit van het nieuwe jaar is op:

Dinsdag 1 febr.: Lezing over de vroedvrouwenschool: 19.30 uur in het MFC.

De lezing wordt gegeven door Drs. Peer Boselie, die zich al sinds de jaren ‘80 bezighoudt met de geschiedenis van de vroedvrouwen.

Er werden meer dan 80.000 kinderen geboren. Bijna iedereen heeft familie die daar geboren is of is er zelf geboren. Het zal een boeiende presentatie worden over de geschiedenis van de vroedvrouwenschool, bekende en onbekende feiten komen aan bod.

Maar ook veel foto’s worden er vertoond, foto’s uit vervlogen jaren van de vroedvrouwenschool.

Onze hierop volgende activiteit is in de categorie “Amusement.” Dinsdag 15 febr.: Tante Agaath ( komediante ): 19.30 uur in het MFC.

Dit belooft een gezellige, humoristische avond te worden. Laat jullie verrassen.

Verdere mededelingen:

Een groot aantal leden hebben hun contributie voor het nieuwe jaar al betaald, waarvoor natuurlijk onze dank. Voor degenen die nog niet betaald hebben even deze herinnering:

De contributie voor 2022 bedraagt €30.00.

De contributie overmaken via de bank: Rekeningnummer: NL57 RABO 0151 8092 67 onder vermelding van:

Naam en “Contributie ZijActief 2022.”

Indien dit niet mogelijk is, het bedrag in envelop met naam erop, inleveren bij José Dahlmans, Landsruwe 24 in Ubachsberg. Graag vóór 1 febr.

Noteer ook alvast in jullie agenda dat onze Jaarvergadering ( en kienen ) verschoven is naar dinsdag 8 maart. Tijdens deze vergadering moet er gestemd worden over onze nieuwe afdelingsstatuten en is een hoge opkomst heel noodzakelijk. Verdere informatie volgt.

Met vriendelijke groeten: Bestuur ZijActief Ubachsberg

José, Ine en Margriet.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe