Netwerkdag kring Weert

Nieuws
dinsdag 14 mei 2024

Netwerkdag Kring Weert

Kring Weert organiseerde onlangs een netwerkdag voor haar afdelingsbesturen bij Ons Boerenerf in Nederweert-Eind. Tijdens deze bijeenkomst hebben we kennisgemaakt met AI (Kunstmatige Intelligentie)via Chat GTP en Microsoft Co-Pilot.

Renee Meisters (nieuwe medewerker van ZijActief Limburg), verzorgde de presentatie en liet ons zelf meedoen. Spelenderwijs kregen we inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van AI voor tekst en beeld

Daarnaast werden handige tips gedeeld over hoe we AI kunnen inzetten voor verschillende doeleinden, zoals het schrijven van artikelen en verslagen, speeches en socialmedia-posts. Ook werd besproken hoe AI kan worden gebruikt om idee├źn te genereren en inspiratie op te doen.

Het was een interessante, interactieve maar vooral gezellige bijeenkomst waarbij we op een laagdrempelige manier kennis hebben kunnen maken met AI.

Na lezing genoten we van een heerlijk Hollands buffet. Het borreluurtje aan het einde van de middag bood een perfecte gelegenheid om verder te netwerken. Al met al was het een geslaagde netwerkdag. Met dank aan de voortreffelijke gastvrijheid van Ons Boerenerf.

 

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe