Meld je aan voor de Dagen voor Alleengaanden

Nieuws
donderdag 3 maart 2022

Op 14, 28 en 29 maart 2022 is het weer zover: de ‘Dagen voor Alleengaanden’. ZijActief Limburg nodigt alle alleenstaande vrouwen uit voor deze bijzondere ontmoetingsdagen. Passend bij het dagthema ‘Vrouwen zorgen voor verbinding’ hebben we voor de deelneemsters een aantal interessante sprekers in petto.

Programma

9.30 uur Inloop met koffie/thee en vlaai

10.00 uur Welkom

10.10 uur Meditatieve viering

11.00 uur Positieve gezondheid: Iemand van Burgerkracht komt om samen met ons op een positieve manier te kijken naar meedoen in de maatschappij

12.15 uur Lunch

13.30 uur Je brein in beweging: Door ritme en muziek worden op een vrolijke manier beweging, spraak en geheugenfuncties gestimuleerd.

14.30 uur Drankje

14.45 uur Je brein in beweging

16.45 uur Afsluiting

Locaties

De Dagen voor Alleengaanden vinden plaats op drie verschillende locaties, verspreid in Limburg.

  • Maandag 14 maart 2022 in D’n Oesterham, Watermolenstraat 1, Oostrum (Noord-Limburg)
  • Maandag 28 maart 2022 in Zaal Keulen, Schoolstraat 3, Klimmen (Zuid-Limburg)
  • Dinsdag 29 maart 2022 in Zaal Van Nieuwenhoven, Pastoor Maesplein 1, Nederweert-Eind (Midden-Limburg

Aanmelden

Alleenstaande vrouwen (leden en niet-leden) kunnen zich voor 7 maart 2022 aanmelden voor deze gezellige en leerzame ontmoetingsdag. Stuur een e-mail naar zijactief@zijactieflimburg.nl o.v.v. DVA, locatie, namen en afdeling (ben je geen lid? Vermeld dit dan). Maak de kosten over op bankrekening NL62 RABO 0144 1034 00 t.n.v. ZijActief Limburg o.v.v. Locatie DVA + namen van de deelnemers. Deelname voor leden kost €22,50. Niet-leden betalen € 25,00 (inclusief lunch).

Over de Dagen voor Alleengaanden

Of je afscheid hebt moeten nemen van je levenspartner of als je ervoor kiest om alleen door het leven te gaan, het is altijd fijn om andere vrouwen te ontmoeten. Om eens lekker samen te praten, iets te ondernemen of lotgenoten te ontmoeten. Al jarenlang organiseert ZijActief Limburg de Dagen voor Alleengaanden. Op drie locaties verspreid over Limburg wordt een dag georganiseerd speciaal voor de leden die alleen door het leven gaan. Een programma met een bezinnend moment, een educatief tintje en natuurlijk ontspanning. De Dagen voor Alleengaanden zijn in elk jaar in het voorjaar.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe