Meiviering in Grathem woensdag 10 mei

Nieuws
woensdag 5 april 2023

Beste allen,

Nu we bij kring Weert zijn een uitnodiging voor dezekringbijeenkomst de meiviering.

Woensdag 10 mei wordt de Meiviering van onze kring georganiseerd door de afdeling Grathem.
Deze meiviering, een gebedsviering /Mariaviering met als
thema” Maria Moeder van Hoop” wordt gehouden in de St. Severinuskerk Kerkplein te Grathem. Aanvang is 19.00 uur. De viering wordt muzikaal  opgeluisterd door het clusterkoor Cantabor onder leiding van Marij Berkers. Een aantal marialiederen krijgt u uitgereikt bij binnenkomst zodat we er samen een mooie viering van kunnen maken.

De kerk is open vanaf 18.30 uur zodat u de gelegenheid hebt om al voor de viering een kaarsje op te steken. Uiteraard is dit na de viering ook mogelijk nog.
Na de viering is er koffie met cake achter in de kerk zodat we nog met elkaar in gesprek kunnen gaan en elkaar ontmoeten.

De kosten voor de koffie en cake zijn € 2,00 per persoon. Opgeven bij uw afdeling voor 28 april. Aan de afdelingen het verzoek om het aantal deelnemers door te geven voor 30 april en de kosten over te maken naar
ZijActief Grathem op IBAN: NL96 RABO 0117 0012 79
Voor de organisatie is het belangrijk om te weten hoeveel personen we kunnen verwachten.
Wees welkom bij ZijActief Grathem. Neem gerust uw vriendin of buurvrouw mee.
Wij zouden het op prijs stellen als u een lang houdbaar product of verzorgingsartikel mee zou willen brengen voor de voedselbank DiaNico in Leudal.

Bestuur ZijActief Grathem en werkgroep meiviering

Voor vragen over de meiviering kunt u een mail sturen naar
Tiny Reijnders  tinyreijnders@hetnet.nl

 

 

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!