Marie-Anne’s Snoepwinkeltje 26 september 2023

Nieuws
woensdag 27 september 2023

Marie-Anne’s snoepwinkeltje uit Posterholt is te klein om een grote groep mensen te ontvangen. Derhalve is het Snoepwinkeltje naar ons gekomen. Het is een nostalgisch winkeltje met zeer veel soorten snoep. Je vindt er onder andere anijs-tabletten (lekker in de warme melk voor het slapen gaan). Een honingbijtje of briketje om op te sabbelen of een stroopsoldaate voor een zachte keel. Maar natuurlijk ook het salmiakstaafje voor het klets(drop)water, salmiak stukjes in een doosje voor onderweg. Voor alle smaken wat!

We hebben ons laten terugvoeren naar onze jeugd. De herinneringen van vroeger kwamen volop naar boven. En vooral door de manier waarop Anne-Marie het allemaal vertelde is er veel gelachen. Wij hebben deze avond allerlei snoep kunnen proeven.

De meeste aanwezigen wilden graag nog wat de “oude” snoeperijen mee naar huis nemen. En dat is aardig gelukt, want Anne-Marie had voldoende voorraad bij zich.

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!