Margriet Winterfair 2019

Nieuws
dinsdag 26 november 2019

Margriet Winter Fair, hét leukste overdekte winterfeest van Nederland. Een bezoek met 1600 vrouwen uit heel Limburg aan de Winter Fair.

Met 17 leden vertokken we 26 nov. vanaf Ubachsberg naar Den Bosch. Hier vond de Margriet Winterfair plaats.

In de bus stond al een Goody Bag voor ons klaar, hetgeen natuurlijk meteen snuffelen was!

In totaal waren er 32 bussen met actieve dames die gingen genieten van een heerlijke dag vol met amusement, workshops, presentaties en nog veel meer.

Om 12.00 uur arriveerden we bij de Brabant hallen in Den Bosch. Het was al een drukte van jewelste, maar alles was keurig geregeld en de entree verliep vlot. Het eerste waren we natuurlijk toe aan een kop koffie. Daarna verspreiden zich de leden om te gaan genieten van de vele kraampjes, workshops, optredens en modeshows. Zonder plattegrond liep je beslist de kans om te verdwalen in deze grote, gezellig ingerichte hallen. De fair bracht ons al een beetje in de kerststemming.

Om 18.00 uur vertrokken de bussen weer, richting huiswaarts. Moe, maar voldaan kwamen we om 20.00 uur weer in Ubachsberg aan.

Al met al een heel gezellige dag.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe