Limburgse vrouwen goed vertegenwoordigd op Floriade

Nieuws
maandag 20 juni 2022

Op dinsdag 21 juni 2022 trekken 4 bussen vol Limburgse vrouwen naar Almere: ZijActief Limburg gaat naar Floriade. Samen bezoeken zij het spectaculairste theater van de natuur. Het belooft een leerzame dag te worden. Het belangrijkste voor ZijActief Limburg is echter de verbindende rol die dit uitje heeft.

Alle vrouwen uit Limburg welkom
ZijActief Limburg nodigde zowel leden als niet-leden uit om mee te gaan naar Floriade. Ans Christophe, voorzitter ZijActief Limburg: “We vinden het belangrijk om Limburgse vrouwen bij elkaar te brengen. Daarom zijn ook niet-leden welkom. Leden vroegen deze vrouwen zelf mee. Zo’n busreis en een dag vol gezelligheid zorgt écht voor meer verbinding onderling. Ook is het een mooie manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Zo kunnen wij vrouwen iets voor elkaar betekenen. Ook na deze dag. Als ZijActief Limburg vinden we het prachtig om dat te faciliteren.”

Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade
De Wereld Tuinbouw Expo Floriade in heeft het thema ‘Growing Green Cities’. In het 60 hectare grote Floriade-park ontdekken ZijActief-vrouwen groene oplossingen van over de hele wereld die steden leuker, mooier en duurzamer maken. Ans Christophe: “Onze leden verbreden graag hun horizon. Op Floriade valt er voor hen genoeg te leren en te beleven.”

Over ZijActief Limburg
Met ruim vijfduizend leden in 67 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe