Lezing “PuurOlijf”

Nieuws
donderdag 24 september 2020

Donderdag 24 september werd door Lucie Kuijpers een lezing gehouden over
haar bedrijf “PuurOlijf”.

Omdat de opkomst groot was ( 31 leden) werd deze avond gehouden in de grote zaal van het MFC Ubachsberg, zodat iedereen plaats kon nemen met een onderlinge afstand van 1 1/2 meter.

Wij zijn blij met deze uitwijkmogelijkheid want daardoor kunnen de activiteiten waarbij wij een grote opkomst verwachten toch doorgaan.

Er werden o.a. foto’s gepresenteerd waardoor wij een goed beeld kregen van de oogst van olijven en de toepassingsmogelijkheden van de olijfolie en de balsamico’s. Ook werd toegelicht hoe de grote verschillen in kwaliteit en dus ook in prijs ontstaan.

Wij hebben kunnen proeven van meerdere soorten olijfolie en balsamico’s en ook van combinaties van enkele soorten. In de pauze werden ook nog bruchetta’s gepresenteerd.

Bij deze proeverij dronken wij een glas heerlijke witte wijn en/of water. Dit was om de smaak niet te beïnvloeden. Maar dat vonden wij niet

erg 🙂 .

Al met al een geslaagde avond!

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!