Lezing Politie-Zuid + Rijschoolhouder Jos Pieters uit Ransdaal

Nieuws
vrijdag 11 oktober 2019

In samenwerking met de Ouderenvereniging Ubachsberg.

Een 40/45 leden van ZijActief en Ouderenvereniging Ubachsberg , waren in het MFC aanwezig. Ze werden ontvangen met een gratis kopje thee of koffie, aangeboden door beide verenigingen.

Dhr. Griek van Politie-Zuid startte de avond met een dia-presentatie over veiligheid in en om het huis, hoe je inbraken kunt voorkomen, waar je op moet letten als je op vakantie gaat, hoe men gemakkelijk een huis binnen komt met een babbeltruc, waar je op moet letten bij het winkelen. Nog meer tips en adviezen volgden! Enkele filmpjes uit de praktijk maakten het geheel nog levendiger en realistischer.

Daarna volgde een pauze, waarin alle aanwezigen een stuk vlaai aangeboden kregen, door Autorijschoolhouders Jos en Ine Pieters uit Ransdaal. Hiervoor natuurlijk onze dank! 🙂

Zij verzorgden nl. het tweede gedeelte van de avond, die ging o.a. over verkeersveiligheid, het opfrissen van verkeersregels en tekens op de weg, nieuwe verkeersborden, regels m.b.t. scootmobiel, elektrische fietsen, verlenging van je rijbewijs, ( gezondheidsverklaring ) regels betreft de voorrang enz. Ook weer ondersteund door een diapresentatie met voldoende praktische voorbeelden.

We hopen dat we allemaal weer een beetje "wijzer" zijn geworden, door de vele tips en adviezen die we deze avond hebben mogen ontvangen.

Nogmaals dankjewel

Politie-Zuid: Dhr. Griek en Rijschoolhouders Jos en Ine Pieters.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!