Kledingbeurs 24 april 2024

Nieuws
woensdag 24 april 2024

In het kader van Duurzaamheid en voor een goed doel heeft ZijActief Leeuwen/Maasniel op 24 april een kledingbeurs georganiseerd.

Er was gelukkig voldoende mooie kleding in allerlei maten aangedragen door het bestuur en enkele leden. Nadat we in de ochtend alles mooi hadden uitgestald op tafels en aan kledingrekken hadden opgehangen mocht wat ons betreft de verkoop beginnen.

Een beetje bang dat er niemand kwam opdagen waren we natuurlijk wel, dit bleek een overbodige angst te zijn. Door de reclame die we voor deze middag hadden gemaakt met flyers bij de ondernemers van Maasniel en een artikeltje in de VIA over onze kledingbeurs kwamen er al snel kopers binnen gewandeld.

Tot ons genoegen kregen we veel positieve reacties over de mooie kleding die we te koop aanboden. Een van onze leden had, na het overlijden van een dierbare, kleding geschonken die zo goed als nieuw was. De jasjes en vestjes verdwenen als sneeuw voor de zon, ook jassen en broeken vonden gretig aftrek.

Van één tafel, de babykleding, werd niet zoveel verkocht. Bij die doelgroep horen wij qua leeftijd niet meer, daar zal het dan ook wel aan gelegen hebben 😊. Maar we wisten dat de kledingbank in Maasbracht hier heel blij mee zou zijn voor de mensen die minder bedeeld zijn dan wij.

Kortom een geslaagde actie, de resterende kleding werd met een tok volgeladen auto, overhandigd aan een medewerker van de Kledingbank in Maasbracht.

Wij kunnen terugkijken op een drukke, vermoeiende maar zeer geslaagde actie.

 

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!