Kermismatinee Panningen

Nieuws
donderdag 21 juli 2022

Bij ZijActief Panningen zitten ze allesbehalve stil. Tijdens de kermismatinee op zaterdag 10 juli staken zij de handen uit de mouwen. Het verzoek om medewerking was een serieuze klus die de vrouwen met veel plezier vervulden.

Het Centrummanagement Panningen organiseerde een gezellige kermismatinee. Hoog tijd vonden zij, want vanwege corona was er al een tijd geen kermis meer geweest. De matinee was bedoeld voor de senioren uit Panningen. ZijActief Panningen werkte mee aan de organisatie van het evenement. De samenwerking tussen ZijActief Panningen en het Centrum management Panningen ende KBO werd zeer gewaardeerd door de groep aanwezigen. De koffie werd door de horeca gesponsord. De bakkers uit Panningen verzorgden samen de vlaaien.

Leny Reuls van ZijActief Panningen: “De activiteit is méér dan goed geslaagd. Het was een kwestie van ZIEN en GEZIEN worden. Dat is gelukt, er waren maar liefst 200 mensen aanwezig. De live muziek door plaatselijke muzikanten zorgde voor veel sfeer.”

Het groepje dames op de foto bestaat uit leden van zowel ZijActief als de SVK ( = is een andere naam voor afvaardiging v.d. KBO)

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe