Jubilarissendag 2020 – in Coronatijd

Nieuws
zondag 13 september 2020

Jubilarissendag in coronatijd, 12 september 2020

Volgens ons jaarprogramma zou 12 september 2020 een feestdag worden voor ons en onze 6 jubilarissen. Door de vele beperkingen die het heersende coronavirus met zich meebrengt is deze bijzondere feestdag voor onze jubilarissen niet mogelijk. De anderhalve meter afstand met zoveel leden en niet handdrukken voor felicitaties zijn grote struikelblokken.

Na vele opties besproken te hebben zijn we de laatste week tot de conclusie gekomen dat we onze jubilarissen toch bij elkaar laten komen en samen met de bestuursleden gezellig koffie met gebak gaan drinken/eten in brasserie ‘Wijngracht 9’ te Bocholtz. De jubilarissen werden ieder om 14.15 uur opgehaald en naar de ‘feestlocatie’ gebracht. Daar werden zij feestelijk ontvangen en stond de koffie/met gebak al klaar.

Onze jubilarissen dit jaar zijn:

25 jaar lid Mevr M. L’homme – Rademakers

25 jaar lid Mevr. A. Lichner – Bergrath

40 jaar lid Mevr. A. Janssen – Senden

40 jaar lid Mevr. B. Knops – Frijns

50 jaar lid Mevr. M. Brands – Frissen

70 jaar lid Mevr. M. Senden – Huppertz

De jubilarissen werden in het kort door de voorzitter toegesproken en gehuldigd met bloemen en een cadeaubon. Vervolgens werd er nog een toost gebracht op de vele verenigingsjaren van ieder lid en de jaren die nog mogen volgen. Het zijn allemaal ‘powervrouwen’ en ‘actieve’ vrouwen, vrouwen die Zij-Actief gemaakt hebben tot een vereniging die er zeker in ons dorp Bocholtz mag zijn. Wij hopen deze dames op de Jubilarissendag in 2021 officieel te mogen huldigen samen met de andere leden.

Wij mogen samen terugkijken op een hele mooie en gezellige middag. Een middag rekening houdend met mogelijkheden en beperkingen. Uiteraard werden de jubilarissen ook door de bestuursleden naar huis gebracht.

Yvonne Huppertz – Vaessen.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!