Jaarvergadering en “Trim je fit” , 19 februari 2024.

Nieuws
vrijdag 15 maart 2024

Op maandag 19 februari hadden we onze jaarvergadering, zoals elk jaar gebruikelijk. Carolien nam als eerste het woord en heette iedereen van harte welkom en daar hoorde natuurlijk een mooi gedicht bij. De presentielijst werd zorgvuldig voorgelezen en geturfd. Ook werden onze twee nieuwe leden welkom geheten:  Mariet Fox en Kyra Klooster.

De notulen van 2023 waren al eerder naar de leden gestuurd en ze werden goedgekeurd. Alleen de datum moest gewijzigd van 13 februari naar 6 februari.

Annie had haar best gedaan om de financiën zorgvuldig bij te houden het gehele jaar. Ze liet een indrukwekkend schema vol getallen zien op het scherm van de beamer. Hannie Engels en Ria Kurstjens verleenden decharge. Voor 2024 zal Mo Vaessen de taak van Ria overnemen.

Het jaarprogramma van 2023 werd in dichtvorm nog eens helemaal nagegaan. ( zie apart tekst blok ) En het programma van 2024 werd door Carolien voorgelezen en zo hier en daar van commentaar voorzien.

Wijzigingen in het Bestuursreglement  ( voorheen: Huishoudelijk Reglement ) werden aangenomen. Ook hiervoor is een apart tekst blok.

Daarna kwam een spannend moment want onze voorzitter Carolien was aftredend en herkiesbaar. We hadden, als bestuur, een oproep moeten doen voor tegenkandidaten. Dat hadden we verzuimd. Gelukkig namen de leden ons dat niet heel erg kwalijk. Carolien werd unaniem herkozen. Monica van Lier en Marjo Houben vormden de stemcommissie.

Opmerkingen:

  • Leden die een zorgverzekering hebben bij CZ kunnen €25.- vergoeding krijgen. Een declaratie van de contributie is aan te vragen bij de secretaris.
  • Waarom moet er betaald worden voor de ALV? Dit is vanwege de lunch

Trim je fit!!

Na al het zitten en luisteren was het de hoogste tijd om te bewegen. Bewegen is tegenwoordig het toverwoord en dan kunnen wij als vereniging niet achterblijven. Kenny Westphal van Medisport Bremmers deed ons een viertal oefeningen voor die, mits dagelijks beoefend, een fit lichaam garanderen! Daarnaast informeerde hij ons over de plannen van de gemeente om een valpreventie-training te initiëren later dit jaar. De lokale media zullen daar vast en zeker over berichten.

22:00 uur: hoogste tijd om af te sluiten!

 

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!