Infoblad Voorjaar 2021

Nieuws
woensdag 19 mei 2021

Met info over fietsen wandelen en activiteiten. en SOSOZ.

Infoblad voorjaar 2021

Beste dames

We mogen weer voorzichtig aan weer activiteiten oppakken.

En dat willen we ook heel graag met jullie doen, Wat is er mooier dan elkaar weer te zien, te spreken, in contact komen.

Het wandkleed moet nog even wachten. Daar is de groepsgrootte nu nog te klein. Wij willen dit natuurlijk heel graag aan allemaal tegelijk tonen.

De Jaarvergadering / algemene Jaarvergadering moet voor 1 oktober plaatsvinden.

Ons jubileumfeest 2 september komt er aan. Er staan ons nog leuke activiteiten te wachten.

Fietsen: We beginnen in kleine groepjes met fietsen. Dinsdag 18 mei om 18,30 uur starten bij het Huis van de Gemeente. Iedereen mag meefietsen hoeft zich niet op te geven. Route dpdt onderling bepaald. Om afstand te bewaren dient ieder zelf de regels in acht te houden. Wel willen we vragen dat jullie zelf iets te drinken meenemen voor onderweg.

Wandelen met ZijActief kan ook op dinsdagmorgen, afstand in onderling overleg.

Heb je er zin in en wil je hierover meer weten bel even naar Frieda v.d. Sterren 077 307 3368 .

Samen op stap op zondag: Voor alle dames. Op 13 juni om 10.00 uur in Grashoek Bij de 7e hemel Pluk en theetuin Belgenhoek 7 bij elkaar komen voor een mooie wandeling door de natuur in kleine groepjes waar we, buiten leden van eigen afdeling ook kennis kunnen maken met leden van andere afdelingen. Na de wandeling staat een lunch te wachten en is er mogelijkheid om gezellig na te zitten. Zowel leden als niet leden mogen hieraan deel nemen. Kosten leden 7.50 Euro niet leden 10.00 Euro. Zie bijlage; Opgave is ook mogelijk via eigen afdeling mail; nouberg@outlook.com of bel 077 307 1581 dan kunnen wij jullie al laten weten wie er vanuit Panningen naar toe gaat zodat jullie al samen kunnen gaan.

Dames die geen mail hebben ontvangen programma na opgave of aanvraag. Zie Telnr.

Passiespelen Tegelen: Ook hier willen we jullie van laten genieten, en proberen zodra er meer bekend is wat de mogelijkheden zijn met ZijActief Panningen naar toe.

We houden jullie op de hoogte.

13 juni

Samen op Stap op Zondag

Op 13 juni 2021 gaan we Samen op Stap op Zondag! Voorzichtig aan mogen we elkaar weer gaan ontmoeten en samen iets ondernemen.

Na het succes van de wandeling in september organiseren we ook deze editie van Samen op Stap op Zondag op drie verschillende locaties én volledig buiten. Zo beperken we de groepsgrootte, maar de gezelligheid zeker niet! Op alle locaties maken we eerst een mooie wandeling in een natuurgebied. We sluiten af met een lunch en nazit. Alle vrouwen, zowel leden als niet-leden, zijn van harte welkom!

Programma

10:00 uur Ontvangst en verzamelen

10.15 uur Start wandeling

12.00 uur Lunch en nazit

Kosten

Leden: € 7,50

Niet-leden: € 10,00

Tip

Draag makkelijke (wandel)schoenen.

Locaties

NOORD – St. Annaterrein Venray

Gasstraat 5

5801 CT Venray

Contact: Annelies Joosten 0655372909

MIDDEN – De 7e hemel Pluk- en Theetuin

Belgenhoek 7 5985 NJ Grashoek

Contact: Willemien Manten 0642900607

ZUID – De Koekenpan

Dorpstraat 33, 6265 AK Sint Geertruid

Contact: Nicole Buydy 0651532164

Aanmelden

Meld je vóór 6 juni 2021 aan via zijactief@zijactieflimburg.nl en maak de kosten over op bankrekening NL62RABO0144103400 onder vermelding van SOSOZ 13 juni 2021, je naam en bij welke locatie je mee doet.

Goed om te weten

We houden rekening met de huidige coronamaatregelen. Daarom lopen we de wandeling in groepjes van max. 4 personen. We gaan er vanuit dat iedereen de 1,5 meter afstand in acht neemt.

Omdat de activiteit volledig buiten plaatsvindt, wijken we bij slecht weer uit naar zondag 27 juni 2021. Is het ook die dag slecht weer, gaat de wandeling helaas niet door en krijg je je geld terug.

Uiterlijk één dag van tevoren informeren we jullie per mail als de activiteit niet doorgaat.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!