High Tea op 7 maart

Nieuws
zaterdag 18 februari 2023

Beste dames, we willen jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan de High Tea , bij Watersportvereniging Randwijck, op dinsdagmiddag 7 maart.

Het belooft een gezellige middag te worden met muziek en heerlijke hapjes.

Zoë Hendrikx en een team van de Watersportvereniging zullen ons die middag heerlijk verwennen. In verband met de inkoop en de organisatie willen we graag van tevoren weten wie er allemaal meegaat.

Kosten voor de High Tea zijn € 14,50 per persoon inclusief thee (en eventueel koffie). Graag aanmelden voor 1 maart door overmaken van het bedrag op onze rekening:

NL 84 RABO 0115 08 11 86 o.v.v. High Tea.

Verdere consumpties zijn voor eigen rekening. Helaas kunnen we i.v.m. inkopen en bestellingen na 1 maart geen geld meer retourneren indien je niet meer kunt deelnemen aan de High Tea. We hopen dat hiervoor begrip is.

Wat ?             High Tea

Wanneer?     Dinsdagmiddag 7 maart 14.30 uur

Waar?            Lage Weerd 10  Maastricht

Parkeren op terrein is mogelijk.

Heb je geen vervoer, maar wil je toch graag meedoen aan de High Tea? Meld je dan bij Jeannette, Von Geusauplein 3. We zorgen dan dat je voor € 2,- per persoon met iemand mee kunt rijden.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe