Gezamenlijk ontbijt / brunch

Nieuws
dinsdag 28 mei 2019

Samen gezellig ontbijten / brunchen, bij Pauls IJsboerderij.

Met 27 mensen gingen we op weg naar Pauls IJsboerderij te Wijlré. 4 Sportieve leden vertrokken (ondanks de slechte weersvoorspellingen) om kwart voor 10 te voet vanaf het Bernardusplein. De andere leden vertrokken om kwart voor 11 met auto’s, richting Wijlré. ( carpoolen )

Nadat we allemaal een plekje hadden gevonden in de gezellige “voorkamer,” heette Lony onze voorzitter iedereen van harte welkom. De sfeer zat er meteen al goed in, want overal zag je mensen met elkaar kwebbelen.

Paul had in de vorm van een buffet een heerlijke brunch voor ons klaar gemaakt.

De meesten begonnen met een lekkere asperge- of kervelsoep. Daarna was er keuze in warme en koude gerechten; diverse salades, kippenragout, spek met een spiegeleitje of roerei, smakelijk belegde stokbroden, broodjes met verschillend broodbeleg, croissants, te veel om op te noemen. Als nagerecht, heerlijke kwark met aardbeien, bramen, zwarte bessen, meloen, ananas, pannekoekjes enz. Op het laatst trakteerde Paul ons nog op een etagère met heerlijke taartjes en stukjes vlaai.

Ook verse jus d’orange, thee en koffie waren in voldoende mate aanwezig.

Alles verliep naar wens en ik heb iedereen heerlijk zien smullen van de overheerlijke vers gemaakte gerechten.

Paul, onze complimentjes!

Namens alle aanwezigen; bedankt.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe