Filmavond 2024

Nieuws
woensdag 10 april 2024

Dit jaar ging ZijActief Limburg weer massaal naar de bioscoop. Maar liefst 800 vrouwen zagen op dezelfde avond een leuke film. Verdeeld over maar liefst vijf bioscopen in Limburg, en dit jaar voor het eerst ook in Cuijk. Door het grote aanmeldingen gingen de Oostrumse dames naar Cuijk. In deze ‘service’-bioscoop, waar je tussen door wat te drinken of te eten kunt bestellen, werden we onthaald met koffie en wat lekkers, en later werd er ook nog een drankje en chips of popcorn rondgebracht.

De terugreis

Zo heette de film, en hij ging over een ouder echtpaar dat nog een keer met de auto een reis maakt naar het verre Spanje om een zieke vriend op te zoeken. Vroeger kwamen ze er veel en ze hebben er nog zoveel herinneringen aan. Onderweg gebeurt er van alles, want autorijden gaat niet meer zo makkelijk als je het al twintig jaar niet meer hebt gedaan… Een echte roadmovie dus, maar ook een mooi verhaal over een ouder echtpaar dat langzaam maar zeker wordt geraakt door dementie. Zij raakt steeds vaker weg, en hij gaat inzien dat de toekomst zwaar zal worden. Toch zie je ze daardoor ook weer dichter naar elkaar toe groeien. Een humorvolle, mooie film en een uitstekende keuze voor de Ladies Night van ZijActief.

Afdeling Oostrum zit vooraan…
met maar liefst 65 dames in Cuijk!

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe