Dinsdag 10 september bezoek Arion

Nieuws
donderdag 12 september 2019

Dinsdag 10 september bezoek gebracht aan Arion ( Avantis)

Ook op deze zonnige en mooie middag verzamelden zich 36 leden voor een bezoek aan Arion op bedrijventerrein Avantis. Wij werden die middag zeer gastvrij ontvangen door dhr. Erik Joosten en Mevr. Tessa Spronck. Nadat we koffie met gebak hadden gedronken en gegeten begon dhr. Joosten aan zijn verhaal.

Zo vertelt hij dat hij trots is op zijn bedrijf en wel omdat het al 25 jaar een succesvol bedrijf is met kwalitatief superieure hulpmiddelen in de zorg.

Hun filosofie is SIMPLY SMILE. Hou het simpel en maak plezier.

Als jonge ondernemer had hij één missie: bestaande irritaties in de gezondheidszorg verhelpen. Zo leverde de ‘frietzak’, de aantrekhulp voor steunkousen, patent op.

Zijn motto is ook irritatie leidt tot innovatie. Een andere zorginnovatie zijn de wegwerpdoekjes (SWASH) waarmee patiënten zonder water gewassen kunnen worden. Ze vereenvoudigen en veraangenamen het was-proces in de zorg . Uit onderzoek blijkt dat wassen met de Swash doekjes 74% minder milieubelastend is als traditioneel wassen met water/zeep/handdoek.

Arion heeft zich ontwikkeld naar een toonaangevend innovatief bedrijf, opererend op de internationale markt ( 40 landen) van hulpmiddelen in de zorg. Men vervaardigt kwalitatief hoogwaardige producten die aansluiten op de wensen en eisen van de klant.

Na de presentatie mochten we een kijkje nemen in de productiehal. Het was een open bedrijf met zeer veel “doorkijk” mogelijkheden in zowel ontvangsthal, kantine, productiehal en kantoren. Aan het einde van de middag werden nog leuke groepsfoto’s gemaakt. Wij kregen allen een mooie tas met SWASH producten mee naar huis.

Ik moet zeggen dat hun filosofie, werken met een ‘smile’ heel goed was te zien. Zij hebben ons allen een lach bezorgd. Chapeau aan iedereen. De groepsfoto’s liegen niet. (Lijkt wel of we de postcodeloterij tribune prijs hebben gewonnen, alle dames zijn enthousiast).

Toen ik thuis kwam zat er een mooie email met als bijlage mooie foto’s in mijn mailbox. Zij vonden ons bezoek ook heel leuk.

Nogmaals dankjewel voor deze mooie en interessante middag.

Yvonne Huppertz

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!