Denk – Beeld verteltheater over dementie woensdag 21 februari, aanvang 20.00 uur . Samen met ZijActief Horn

Nieuws
maandag 5 februari 2024

Dementie, je moet er niet aandenken. Je zal het maar Hebben. Dat je jezelf niet meer kent en je geliefden  ok niet. Dat wil je niet meemaken.
Maar zou dementie ook iets te bieden kunnen hebben? Is het mogelijk om meer van elkaar te leren begrijpen en is contact maken wel zinvol?
Daarover gaat deze uitvoering , dat echt geen gewone uitvoering is maar een vooral laagdrempelige huiskamer-theater uitvoering met een missie: een DENK-BEELD. Met overdenkingen en gedichten in beeld gebracht, willen Lucretia Verweij van Aurelia-coach en Agnes Stijnen van Agnes verTROUWT u meenemen in een ander DENK-BEELD over dementie, niet medisch, maar menselijk.
We gaan op zoek naar het welbevinden.
Het DENK-BEELD is een pleidooi voor liefdevolle aandacht, hartelijkheid, geduld en begrip maar ook aandacht voor de gebroken dementie TAAL. En het besef dat naast het verlies en het verdriet, dat er absoluut is, er toch ook wat te genieten valt voor mensen met dementie en hun omgeving.

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!