De Zes van Searum

Nieuws
woensdag 13 november 2019

Film van Ruud Lenssen

Op 13 nov. kwamen 45 dames naar de BMV om de film "De Zes van Searum" te zien.

Deze recente film van Ruud Lenssen is een documentaire die het verhaal verteld over de zes schutters van de winnende schutterij uit Sevenum van het OLS 2018. We krijgen met deze documentaire een inkijkje naar alles wat er bij komt kijken om zo'n feest voor te bereiden.

Een erg sfeervolle film die goed weergeeft waar een klein dorp mee te maken krijgt als ze zo iets groots moeten opzetten.

Ruud Lenssen is een geboren Broekhuizenvorstenaar en heeft op 33-jarige leeftijd al 12 documentaires op zijn naam staan.

Hij filmt voornamelijk over echte mensen en onderwerpen waar hij helemaal achter kan staan. Zijn laatste en aangrijpenste film gaat over zijn eigen vader die aan vasculaire dementie leidt en hoe moeilijk het is voor de familie om daar mee om te gaan.

Vanaf 25 nov. wordt de film Lost in Memories getoond in Amsterdam bij de IDFA. En de presentatie in in de Maaspoort te Venlo is 22 dec.

Daarna zal hij in meerdere bioscopen te zien zijn.

Wij wensen Ruud heel veel succes!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe