De Taal van Kruiden – 15 juni 2023

Nieuws
donderdag 1 juni 2023

De taal van de kruiden  

Altijd meer over kruiden willen weten?

Ik neem je mee naar deze fantastische wereld. Je mag zelf voelen, ruiken en proeven – gebruik al je zintuigen om te kunnen ervaren wat Moeder Natuur aan ons wil schenken.

Ada Sillekens wil jullie verschillende kruiden laten “ervaren”. Ze laat zien hoe je zelf weegbree crème en lavendel zalf kan maken. Wij gaan kruidenboter maken en die kunnen jullie proeven met zelfgebakken brood.  Tijdens workshop kunnen jullie genieten van verschillende soorten thee en vertelt ze over bepaalde kruiden.

Ada Sillekens verwelkomt jullie graag op 15 juni om 20.00 Uur in de klokkestoel.

De kosten voor deze avond zijn voor jou €5.00 (ZijActief Heibloem betaald ook een deel). Betaling is contant aan de deur bij binnenkomst. Opgeven voor deze avond graag vóór 11 juni via onze mail: zijactief.heibloem@hotmail.com  dit i.v.m. het doorgeven het aantal personen aan Ada.

 

Voorafgaand aan de kruidenworkshop willen wij het graag met jullie hebben over het voorbestaan van ZijActief Heibloem. Wij willen met jullie bespreken en laten meedenken, hoe de toekomst van ZijActief Heibloem eruit zal zien zoals de vereniging er nu voor staat.

Wij zien jullie heel erg graag op 15 juni om 19.30 uur in de klokkestoel…samen zijn wij sterk!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe