Collectiviteitskorting zorgverzekeringen

Nieuws
maandag 18 december 2023

Het einde van het jaar is in zicht. Dé periode om je zorgverzekering eens goed tegen het licht te houden. Want iedereen heeft andere zorgbehoeftes en wensen en daar pas jij jouw verzekering op aan. Vergelijken loont echt; met de juiste verzekering kun je flink wat geld besparen.

ZijActief werkt samen met zorgverzekeraars CZ en VGZ om haar leden een passende zorgverzekering te bieden. Als lid krijg je collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering én profiteer je van aantrekkelijke extra’s zoals ruime vergoedingen en gratis gebruik van handige apps. Ook kun je €25,- vergoeding krijgen van CZ en VGZ voor jouw lidmaatschapskosten bij jouw ZijActief afdeling. Let op: bij CZ geldt dit alleen als je de aanvullende verzekering ‘leden’ hebt afgesloten.

Bekijk hieronder een handig overzicht met de voordelen of bezoek de website van de zorgverzekeraar voor meer informatie en het berekenen van je premie.

Wil je gebruik maken van de collectiviteitskorting? Dan moet je dat zelf met de betreffende zorgverzekeraar regelen. Met inhoudelijke vragen over je zorgverzekering of de collectiviteitskorting kun je terecht bij VGZ of CZ. ZijActief kan je hiermee niet helpen.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!