Busreis Zandsculpturen Garderen 30 augustus

Nieuws
woensdag 30 augustus 2023

Hoewel de weersvoorspelling niet veel goeds in petto had, waren er toch 41 dames die met goede zin klaarstonden om 9.30 uur om een gezellig dagje uit te gaan. Onderweg hebben we fikse regenbuien gehad, maar zodra we bij de koffiestopplaats De Ruggestee in Hoenderloo waren, waren het nog wat kleine drupjes. Na de koffie en appeltaart was het tijd om door te rijden naar Garderen.
Eenmaal in Garderen werden we ontvangen in stijl en hebben we de bijzonder knap gemaakte zandsculpturen en beelden kunnen bewonderen onder een lekker zonnetje. Iedereen was er enthousiast over hoe de Vaderlandse geschiedenis werd uitgebeeld in zand. Knap hoe de makers gezichtsuitdrukkingen kunnen maken met zand en door de informatieborden ernaast werd je ook goed geïnformeerd.
Rond 17.00 uur was het dan tijd om te vertrekken naar De Thornsche Molen in Persingen waar we konden napraten tijdens een lekker 3-gangen diner. Hierna werd de tergreis naar Heijen ingezet door Jos, buschauffeur bij Munckhof Reizen, waar we om 20.30 uur terug waren op het kerkplein. Aan de reacties te horen had iedereen zich vermaakt de hele dag en was de stralende zon een mooi extraatje.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!