Brief voor ZijActief leden

Nieuws
dinsdag 24 november 2020

BESTE DAMES; van ZIJACTIEF Panningen.

Vreemd genoeg, hebben wij onze eigen tijd , niet in eigen beheer…NU.

ZijActief Panningen geeft er de voorkeur aan om vooruit te zien naar andere tijden.

Een “nieuw normaal”, een: “beter normaal”.

Wie zal het zeggen. We weten : DIT is “niet normaal”.

Dus het kan alleen maar beter worden. Het is onze taak om vooralsnog gezond te blijven , zodat we zodra het geoorloofd is wij elkaar weer kunnen ontmoeten, en de gezelligheid welke we zo ontzettend missen met elkaar, weer kunnen opzoeken.

Immers in 2021 vieren we onze 90e verjaardag samen ,en gedurende het hele jaar. Wij hebben geprobeerd om ondanks alle beperkingen een feestprogramma op te stellen, echter is het nu heel lastig om vooruit te plannen en afspraken vast te leggen. Wij doen er alles aan om het voor ons allen zo goed mogelijk te regelen, zij het op kortere termijnen en zijn alle afspraken onder voorbehoud.

Ook ZijActief Limburg heeft nog geen definitieve planning kunnen maken, dus in het komende jaar zullen we niet zover vooruit kunnen zien, en snellere beslissingen moeten nemen.

90 Jaar ! Boerinnenbond / L.V.B / ZijActief !

Wij gaan ervoor…… en beginnen met de onthulling van ons FANTASTISCHE wandkleed, wat wij SAMEN hebben gemaakt. Samen hebben wij een gedeelte van de tijd van beperkingen gebruikt en ingevuld om met veel plezier een supermooi kunstwerk te vervaardigen. Alle ingeleverde onderdelen zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes .Hartelijk Dank dames voor uw aller zeer creatieve medewerking! Het resultaat is verbluffend. Heel veel dank gaat dan ook met name naar: Gerda Lemmens en Nel Theeuwen . Zij hebben er een prachtig geheel van gemaakt. Voor de voering en de afwerking kregen zij hulp van nog een aantal dames ,allemaal deskundige leden van ons eigen ZijActief. De onthulling wordt door niemand minder dan onze eigen burgemeester gedaan. En wij mogen het wandkleed her en der in Panningen ten toonstellen zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten! De feestelijke onthulling zal de start van ons FEESTJAAR zijn. Een jaar waarin wij regelmatig met veel plezier terugblikken maar vooral vooruit zien , wie weet naar 100 jaar ZijActief.

De afgelopen tijd heeft ruimte gebracht om heel veel suggesties te vergaren, en op diverse manieren kwamen extra bedragen beschikbaar . Zodra we de kans krijgen gaan we er zo veel mogelijk van genieten. We maken van ELKE activiteit in het komende jaar iets bijzonders, iedere bijeenkomst krijgt een feestelijk tintje ! U BENT ER TOCH BIJ ZEKER!!

Tot die tijd : BLIJF GEZOND !

Het bestuur van ZijActief Panningen wenst allen alle goeds. Blijf gezond. Hou vol.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe