Bowlen bij “BOWLO Bowling & Lounge” te Kerkrade.

Nieuws
dinsdag 18 februari 2020

De “actieve” vrouw!

Dinsdag 18 febr. gingen we met 23 vrouwen naar het bowlingcentrum “Bowlo” te Kerkrade. We hadden voor deze avond 3 banen, voor 2 uur gehuurd, zodat er voldoende gegooid kon worden. Een aantal vrouwen waren meegegaan om te supporteren, hetgeen heel erg op prijs gesteld werd.

Van de vereniging uit, werd om te beginnen iedereen getrakteerd op een kopje koffie/thee, of frisdrank. Daarna waren de consumpties voor eigen rekening. Halverwege de avond waren er nog bitterballen en snacks als verrassing. Die gingen er ook goed in!

Er werd fanatiek gegooid en ‘stiekum” werd er naar de scores op de naastliggende banen gekeken. 🙂 Ook bleef er nog voldoende tijd over om gezellig met elkaar te kletsen en om enkele nieuwe leden beter te leren kennen.

Nadat de computer de slotprestaties had uitgeprint, waren er 3 hoofdprijzen ( fles rode wijn ) en 3 poedelprijzen te vergeven. ( stuk chocolade ) Deze werden door de winnaars en de verliezers, dankbaar in ontvangst genomen.

Daarmee werd een actieve, gezellige activiteit afgesloten en keerden we weer huiswaarts.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!