Bijeenkomst webmasters Kring Zuidoost

Nieuws
zondag 20 november 2022

Op initiatief van Lenie Waltmans, voorzitter van het bestuur van ZijActief Kring Zuidoost werd er een bijeenkomst georganiseerd voor alle webmasters van Kring Zuidoost. Tijdens deze bijeenkomst konden “problemen” met het bewerken van de website worden opgelost met hulp van Lisanne Jaspers, webmaster van ZijActief Spaubeek en Bea Reijnders, webmaster van ZijActief Ransdaal. Voor overige computertechnische problemen konden de webmasters een beroep doen op Wil Jaspers, die zijn echtgenote Lisanne vergezelde.

Het was een hele interessante avond, waarbij heel hard werd gewerkt aan het “updaten” van de afdelingswebsite. De foto’s getuigen van de concentratie waarmee deze avond werd gewerkt.

Door een dergelijke bijeenkomst leert men elkaar bovendien ook beter kennen en kan men makkelijker een beroep op een collega doen.

Aan het einde van de avond ontvingen Lisanne en Bea een lekkere doos bonbons en Wil een fles wijn. Een welverdiende traktatie voor hun inspanningen.

De webmasters aan het werk

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe