BEZOEK MARGRIET WINTERFAIR.

Nieuws
vrijdag 21 juni 2019

26 november 2019: met ZijActief naar de Margriet Winter Fair

ZijActief Limburg bestaat volgend jaar 90 jaar! Dat willen we op 26 november a.s. alvast met jou vieren. Samen brengen we een bezoek aan de Margriet Winter Fair in Den Bosch, hét leukste overdekte winterfeest van Nederland. Heb je ook al zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? In een dagje shoppen, workshops volgen, mode- en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven? Meld je dan snel aan!

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van professionele koks. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar tijdens de feestdagen op elk gebied te schitteren.

Programma

We vertrekken ’s ochtends met de bus vanuit diverse opstapplaatsen in heel Limburg. Rond 12.00 uur komen we aan in Den Bosch. Daar kun je op eigen gelegenheid de Margriet Winter Fair bezoeken. We vertrekken om 18.00 uur weer naar Limburg. Voor elke deelnemer hebben we een leuke goodiebag!

Aanmelden

Wil jij op 26 november ook het gezelligste en meest veelzijdige winterfeest van Nederland bezoeken? Meld je dan snel aan bij je eigen afdeling. Doe dat vóór 25 oktober 2019. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Neem dus gerust een vriendin mee! Leden betalen 30 euro, niet-leden betalen 35 euro. Hierbij zijn de entree, het vervoer, de garderobe en een leuke goodiebag inbegrepen. Eten en drinken zijn voor eigen rekening. Tot ziens op 26 november!

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!