Bezoek Bed&Breakfast aan de Molenberg

Nieuws
woensdag 20 februari 2019

Bed & Breakfast

Op 20 febr. bezochten 45 dames van onze afdeling het nieuw geopende Bed & Breakfast van Cees en Daphne aan de Molenberg in Broekhuizen. Alvorens Daphne vertelde over alle jaren van verbouwing voorafgaande aan deze opening werden we verwelkomd met een lekker kopje koffie/thee en een bonbon. Omdat ze nog niet helemaal klaar zijn met de verbouwing zijn ze in de opstartfase begonnen met een 3-tal kamers om te verhuren en een mooie ontbijt/zitlocatie waar het gezellig vertoeven is. In de weekenden zijn ze geopend van 10.00 tot 22.00 uur en kan iedereen terecht voor koffie/thee en gebak ofwel een lekker drankje. Bij mooi weer is er voor en achter het gebouw een terras om te zitten.

De bedoeling is dat er een vierpersoonsappartement, vijf tweepersoonskamers en ook nog een grote vergaderruimte met eigen keukenvoorziening wordt gecreeërd. Alle kamers boven komen uit op een groot balkon met mooi uitzicht.

Wat er tot dusverre klaar en in gebruik was overtrof onze verwachtingen. Er is nog veel werk aan de winkel, maar het is er gezellig en de gastheer en vrouw waren erg vriendelijk en hebben al onze nieuwsgierige vragen zo goed als mogelijk was beantwoord.

Daphne en Cees bedankt voor deze vriendelijke ontvangst.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!