Alle dames kregen hun bestelde cadeaubon in brievenbus of aangereikt op 1,5meter

Nieuws
zondag 20 december 2020

Op 18 december 2020 kregen alle leden van ZijActief Leeuwen een enveloppe in de brievenbus met daarin een cadeaubon van € 20,-, een mondkapje met het logo van ZijActief , het kaartje van ZijActief Limburg met de tekst: ‘Dag lief mens!’ en een overzicht van de ideeën, die er zijn voor activiteiten in 2021. Met daarbij natuurlijk een mooie kaart, waarop iedereen Fijne Feestdagen en een heel gezond 2021 wordt gewenst.

Wat de cadeaubonnen betreft heeft ieder lid zelf een keuze kunnen maken uit de volgende mogelijkheden:

1. Een cadeaubon van restaurant Maaszicht in Asselt.

2. Een cadeaubon voor ‘In de Kroon’, Hamstraat Roermond

3. Een bon voor ‘de Plus’ in Maasniel

4. Een cadeaubon voor ‘Bosje Bloemen’ in Maasniel

5. Donatie voor ‘Samenloop voor Hoop’.

De dames, die hun cadeau doneerden aan ‘Samenloop voor Hoop’ kregen in de enveloppe een balpen met het logo van ZijActief Leeuwen en een bedankje voor hun gift van het bestuur van ZijActief Leeuwen.

De eerste opzet was de enveloppen persoonlijk af te geven aan de leden. Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen in verband met het hoge aantal besmettingen met Corona is besloten hiervan af te zien en de enveloppe in de brievenbus te bezorgen.

We hebben al diverse enthousiaste reacties van leden ontvangen!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe