Algemene Ledenvergadering in teken van 90-jarig jubileum

Nieuws
woensdag 27 oktober 2021

Op donderdag 4 november 2021 organiseert vrouwenorganisatie ZijActief Limburg in Roermond haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Ruim 350 leden, bestuursleden en gasten komen op deze dag samen. De Algemene Ledenvergadering heeft als thema ‘Vrouwen bouwen aan de samenleving’. Het wordt een bijzondere editie want de maatschappelijke organisatie met ruim vijfduizend leden staat op feestelijke wijze stil bij haar 90-jarig jubileum.

In 2020 bestond ZijActief Limburg 90 jaar. Een bijzondere mijlpaal waar de organisatie graag met haar leden bij stil staat. Vanwege de maatregelen zijn de feestelijkheden een jaar uitgesteld. Daarom krijgt de editie 2021 van de Algemene Ledenvergadering een feestelijk tintje. Voor ZijActief Limburg is deze dag een belangrijke gelegenheid om haar bestuursleden en leden te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over zaken die spelen in de vereniging. Het thema van Algemene Ledenvergadering ‘Vrouwen bouwen aan de samenleving’ vormt tevens een rode draad in de activiteiten en projecten van de maatschappelijke organisatie ZijActief Limburg.

Feestelijk programma

Tijdens het ochtendgedeelte is er een moment van bezinning en worden de jaarstukken behandeld. Aan het eind van de ochtend spreekt Wilma Delissen, burgemeester Peel en Maas, over de positie van vrouwen. Na de lunch is tijdens het middaggedeelte ruimte voor ontspanning. Guido Dieteren luistert de middag muzikaal op. Gedeputeerde Madeleine van Toorenburg staat stil bij de betekenis van vrouwen nu en in de afgelopen 90 jaar. De dag wordt informeel afgesloten. Leden en gasten krijgen de gelegenheid om na te praten en te netwerken.

Over ZijActief Limburg

Met ruim vijfduizend leden in ruim 70 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!