Algemene Ledendag 9 nov. 2023

Nieuws
vrijdag 6 oktober 2023

Graag nodigen we je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 9 november 2023. De ALV vindt plaats in Congrescentrum Het Forum in Roermond.

Ook dit jaar belooft het een fantastische dag te worden vol mooie ontmoetingen, trots en inspiratie. We hebben een goed programma voor je in petto.
Laat jij je zien op de ALV?

Programma

Ochtend
9.30 – Ontvangst met koffie en thee
10.00 – Opening door dagvoorzitter Marianne Derks
10.15 – Jaarrede door voorzitter Ans Christophe
10.25 – Bezinning door Aurelia Renierkens, projectgroep ZIN
10.30 – Huishoudelijk gedeelte door Provinciaal bestuur
11.00 – Gastspreker Tinie Kardol
Met grappige en indringende vragen neemt hoogleraar gerontologie Tinie het publiek mee in het actief ouder worden. Dat doet hij aan de hand van zijn boek ‘Oud worden is niet voor watjes.’ Hij vertelt over grappige, tragische, dwaze en indringende verhalen, aangevuld met sprekende illustraties. 

12.00 – Lunchpauze. Mogelijkheid tot het bezoeken van een aantal stands in de hal van het Forum

Middag
14.00 – Opening middaggedeelte
14.15 – Opvoering van muziektheatervoorstelling “Helse Liefde”
‘Helse Liefde’ is een voorstelling over geweld tegen vrouwen, over het indrukwekkende verhaal van missionaris Frans Schraven en over hoop en bevrijding. Het koor en solisten zingen -voor ons- bekende (pop)songs.
15.45 – Huldiging jubilerende afdeling
16.00 – Afsluiting en aansluitend een borrel

 

Aanmelden
Wil jij naar de ledenvergadering komen op 9 november? Meld je vóór 24 oktober 2023 aan bij je eigen afdeling. Deelname kost €17,50 per persoon, dit is inclusief lunch. Teruggave is helaas niet mogelijk. Vol = vol, dus meld je tijdig aan.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe