Afscheid Addy Creusen

Nieuws
zondag 4 februari 2024

Lieve Addy,

Sinds tien jaar ben je als penningmeester lid van het kringbestuur. Liever had ik je gefeliciteerd met het 10-jarig jubileum, maar na een verleng-rondje van 1 jaar neem je  afscheid als kringbestuurslid. Zo krijg je meer tijd om aan de activiteiten van ZijActief Epen deel te nemen. Daar ben je al  51 jaar lid!

Je kwam als jonge sjoeljuffrouw naar het pittoreske dorpje Epen. In het begin helemaal onbekend met de mensen, de mentaliteit en de taal. Dat veranderde snel, want je meldde je aan als lid van ZijActief. De dames hadden toen snel door dat je met vele  talenten gezegend bent. Je was lange tijd lid van het afdelingsbestuur.

Beste Addy, je bent een vrouw die niet blijft stilzitten. Al jaren geniet je van je pensioen, maar het zangkoor, ZijActief en omroep Heuvelland hebben een vaste plek in je hart. Daarnaast doe je als  mantelzorger uitstekend je best. Je woont wel met Wim alleen in jullie huis, maar dit huis is ook een echt thuis voor de kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen. Zij weten regelmatig de weg naar Eperheide te vinden. Al is het om van de artistieke verjaardagstaarten te smullen of te genieten van de prachtige tuin die jullie met veel passie zelf onderhouden.

Nooit in de spotlights, maar altijd actief en betrokken in de achtergrond, deze houding kenmerkt je hele leven. Altijd bereid anderen te helpen en te ondersteunen, ook in moeilijke tijden nooit de moed verliezend. Je bent een echte powervrouw á la ZijActief.

Beste Addy, namens alle leden en bestuursleden van ZijActief zeg ik DANKJEWEL.
Dankjewel voor de vele jaarstukken, draaiboeken, goede adviezen en je frisse ideeën.
Dankjewel voor je trouw, je vriendschap en je inzet voor onze vrouwenvereniging. Gelukkig blijf je in de werkgroep van Wereldgebedsdag actief, dan blijf je verbonden aan onze kring.

Dankjewel, lieve Addy.

Annelize Martens – Monique Scheepers – Aurelia Renierkens

 

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe