Afgelastingen activiteiten 2020 i.v.m. Coronavirus

Nieuws
donderdag 15 oktober 2020

Begin september heetten we jullie welkom terug. Maar helaas was het samenzijn van korte duur. Het coronavirus heeft ons land nog altijd in zijn grip. In de afgelopen periode is het aantal besmettingen weer flink opgelopen. De regering heeft een aantal maatregelen opnieuw aangescherpt.

Het bestuur heeft hierover met elkaar gesproken en besloten om alle geplande activiteiten voor 2020 tot nader order te annuleren.

Dit betekent dat de culinaire bijeenkomst en de Ruim eens op-wandeling in oktober, de feestavond in november en het Kerstdiner in december niet doorgaan. Het bestuur vindt het heel jammer om dit besluit te moeten nemen, maar wil het risico op mogelijke besmetting tijdens een bijeenkomst niet lopen.

Mocht er iets veranderen in de maatregelen of omstandigheden waardoor het bestuur alsnog iets kan organiseren, dan horen jullie dit op tijd.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!