Adventskrans maken – 30 november 2023

Nieuws
donderdag 16 november 2023

Hallo allen,

Wij hebben ons eigen ZijActief lid Lejanne bereid gevonden om een leuk adventskrans/stuk te maken. Onder haar begeleiding gaan wij op donderdag 30 november om 20.00 uur in de Klokkestoel aan de slag. Op de bijgevoegde foto’s zie je hoe het ongeveer zal worden. Er zullen enkele andere kleuren roosjes en groen gebruikt worden. De kaarsen zijn in de kleuren rood, wit en paars. De mos-bol kan je thuis zelfs vervangen voor een leuk glas met waxinelichtje.

Wat neem je zelf mee: – een schaal of bord – knopspeldjes – evt. kerstballetjes of iets anders wat je leuk vind om erin te maken en natuurlijk een schaar of draadtangetje.

De kosten voor dit adventskrans/stuk  bedragen €15.00 p.p.  In verband met de inkopen: opgeven kan tot en met 20 november via de mail: zijactief.heibloem@hotmail.com Vermeld dan ook in welke kleur je de kaarsen wil. De kosten kan je overmaken op rekening van ZijActief Heibloem, NL13 RABO 0144 2263 08 met vermelding van je naam en adventskrans.    Wil je deze mooie krans maken, meld je aan voor 20 november 2023.

 

Bestuur ZijActief Heibloem

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!