Activiteiten tijdens Corona

Nieuws
zaterdag 19 juni 2021

Natuurlijk hebben wij als ZijActief Kelpen-Oler niet stil gezeten tijdens de Corona pandemie. Er waren een aantal activiteiten die door konden gaan, waar wij ons natuurlijk aan alle Coronamaatregelen hebben gehouden. Hierbij een opsomming van onze bezigheden.

We konden de maand december natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. En zeker in dit jaar waar bij elkaar zijn alleen maar een begrip was.

– We begonnen daarom met een heerlijke lekkernij voor Sinterklaasavond en een mooi gedicht voor al onze leden.

– Half december hebben een aantal dames meegedaan aan Kelpen-Oler ruimt op! Hier werden een aantal vuilniszakken gevuld, dus actie was zeer geslaagd!

– Net voor Kerstmis werden alle dames verrast met een mooi kerststuk. Natuurlijk ook hier een mooi begeleidend schrijven bij.

Dat was 2020!

– Met Pasen was er een heerlijke opkikker voor iedereen en daarbij een lot voor de Lourdesloterij. Felicitaties aan Rieky Klee die de reis heeft gewonnen. Ook gefeliciteerd Riny en Doortje, zij zijn 1e en 2e reserve.

– Dank aan de dames die de kerk weer netjes hebben gepoetst.

– Ook dank aan de dames die hebben meegeholpen kransen te maken. Deze kransen zijn bij alle kruisen en kapellen opgehangen in ons mooie dorp. Nadat andere parochies van Cluster Tabor deze traditie nieuw leven hebben ingeblazen heeft nu ook Kelpen-Oler gevolgd.Volgens een oude traditie die terug gaat tot de Griekse en Romeinse tijd waar een atleet of keizer een overwinningskrans ontving, wordt er met Pasen een Lauwerkrans om het hoofd van Jezus gehangen, omdat hij de dood heeft overwonnen.

Dit was in vogelvlucht het Coronajaar van ZijActief. Blij dat we elkaar binnenkort weer mogen zien voor de Jaarvergadering en Fietstocht. Activiteiten na de vakantie volgen nog.

Tot snel!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe