7 februari 2024: Jaarvergadering ZijActief Nieuwstadt / collecte MS Fonds / gratis kienen

Nieuws
woensdag 14 februari 2024

De eerste activiteit in 2024! Ine heet de 45 aanwezigen welkom en wenst hun een gelukkig en plezierig verenigingsjaar. De leden kregen koffie en een wafel van de vereniging.

De agenda werd punt voor punt afgehandeld en de leden stemden overal mee in. Ook werd het nieuwe bestuursreglement aangenomen. Na stemming werd besloten dat in 2025 de contributie 45 euro wordt.

Er waren geen aanmeldingen voor nieuwe bestuursleden. Hiervoor werd een dringende oproep gedaan door Miet Theunissen. Tiny Renet is aftredend in 2026;Ine Pijper en Karin Wolters kunnen de kar niet alleen trekken. DUS: MELD JE AAN. Elke bijdrage is welkom!

Gehuldigd werden de dames Annie Puts en Jacqueline Dahlmanns, beiden 50 jaar lid ZijActief en mevr Gijsen , 60 jaar lid  ZijActief en ere-voorzitster ZijActief. Zij ontvingen na een persoonlijke toespraak van Tiny, een bos bloemen en een Rousseau geschenk. Tevens ontvingen ze van de kring Zuiderpoort, van Lilian van Rens en Marly Coenen, een glazen karaf en 2 glazen met gravures. Annie Puts trakteerde ons op een chocolaatje!

In de pauze vertelde Marieke Wolters over de kinderkampen van de MS Fonds: de collecte was voor de kinderen van ouders met MS , zodat zij een week op vakantie konden gaan en de zorgen van thuis even konden vergeten.

Na de pauze werd er gratis gekiend. De cadeaus stonden op een tafel en ook voor de zelfgemaakte kussens en dekens van mevr Geysen werd gekiend.

Veel leden gingen rond 22.15 u naar huis met een leuk cadeau.

Het begin van het feestelijke verenigingsjaar ZIJACTIEF NIEUWSTADT 90 JAAR is gemaakt!

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!