2022-9-6 Fotospeurtocht

Nieuws
zaterdag 10 september 2022

 FOTOSPEURTOCHT

 Wat ruist er in het struikgewas…
Wat ruist er in het struikgewas…
Anders dan in de conference van Toon Hermans weet ik het wel: het waren de dames van ZijActief. Zij openden de tweede helft van het seizoen na de vakantie meteen maar met een stevige wandeling. 

Speurtocht

 Dat deden ze aan de hand van foto’s, waarop ze steeds het volgende doel zagen waar ze naar toe mochten lopen. Om de paar minuten vertrok een groepje vanaf de Oesterham, en na een stukje door de bebouwde kom, ging het al snel naar het gebied achter de beek en door het bos.

Rust

  Na stevig speurwerk en zwetend ploegen door het mulle zand arriveerde iedereen bij de pleisterplaats, de Rosmolen. Daar werd dankbaar genoten van de koffie en cake. Ook werd er even uitgeblazen en werden er ervaringen uitgewisseld.
Na de rust werd met hernieuwde kracht aan de terugtocht begonnen en tot opluchting van de organisatie was iedereen weer voor het donker het bos uit.
Bij terugkomst bij de Oesterham kon daar nog een drankje worden gedronken in de foyer, en worden nagepraat over de tocht. Dat iedereen weer veilig terug was, was fijn, maar er was helaas toch een groep die een foto verkeerd hadden geïnterpreteerd, en dus iets was omgelopen. 

Maar de dames van ZijActief zijn weer prima opgestart.

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe