Maandag 30 januari 2023 Jaarvergadering

Nieuws
zondag 12 februari 2023

30 januari 2023 jaarvergadering ZijActief Bocholtz.

 

De vergadering/avond begon om 19.00 uur.  Wij mochten 64 leden verwelkomen. Allereerst volgde er een woord van welkom door de voorzitter met aansluitend een korte overweging.

De vergadering verliep goed en zonder problemen. Onze secretaris, Marjo Brouns, zorgde voor de verslagen en het financiële gedeelte werd samengevat en toegelicht door Gonnie Vroomen. Mia Robben en Gerda Heckmans hadden de kas gecontroleerd en alles was akkoord bevonden. Ook waren verkiezingen noodzakelijk. Hier kan ik kort en beknopt in zijn. Beide aspirant bestuursleden, Jose Bessems en Gonnie Vroomen kregen ieder 64 stemmen van de aanwezige leden. Beide zijn dan nu ook definitief bestuurslid van ZA Bocholtz . Gefeliciteerd dames, veel succes en plezier.

Marjo Brouns en Yvonne Huppertz  stelden zich weer herkiesbaar als bestuurslid. Ook zij kregen ieder 64 stemmen van de aanwezige leden.

Wij hadden de stemming goed voorbereidt, snelle controleurs en dus was deze klus zo geklaard.

Het programmaboekje werk uitgedeeld en de pagina’s werden samen doorlopen. Neemt niet weg dat hier geen ruimte is voor ander dingen. Ook kunnen dingen nog wijzigen.

Tot slot werden sommige mensen extra bedankt zoals alle werkgroepleden, Gerda Bastin en Harry Bloemen onze gastheer.

 

In de pauze werden alle leden getrakteerd op een consumptie met heerlijke cake van Bakkerij Dreessen.

 

Het 2e gedeelte van de avond volgde er een geluids/beeldpresentatie door

dhr. Wiel Wings. Samen met zijn vrouw Ciska, die lid is van onze vereniging maken zij prachtige opnames van activiteiten van ZijActief  ( Moresnet, Uitstapje pompoenenboerderij) en van fietstochten in onze omgeving.

Ciska en Wiel dankjewel voor deze mooie presentatie.

 

Wij mogen weer terugblikken op een mooie gezellige avond met veel belangstelling.

Helaas heb ik geen foto’s gemaakt van deze avond, sorry vergeten.

 

Groetjes Yvonne Huppertz.

 

 

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe