Meiviering kring Weert in Grathem.

Nieuws
donderdag 6 april 2023

Woensdag 10 mei werd de Meiviering

Ruim 90 dames van onze kring waren aanwezig op de door  de afdeling Grathem georganiseerde meiviering,en voorgegaan door pastoor Coumans Geestelijk adviseur kring Weert,  een gebedsviering /Mariaviering met als thema” Maria Moeder van Hoop” werd gehouden in de St. Severinuskerk Kerkplein te Grathem. Aanvang is 19.00 uur. De viering werd muzikaal  opgeluisterd door het clusterkoor Cantabor onder leiding van Marij Berkers. Een aantal marialiederen kreeg ieder uitgereikt bij binnenkomst zodat we er samen een mooie viering van konden maken.

De kerk was open vanaf 18.30 uur zodat we de gelegenheid hadden om al voor de viering een kaarsje op te steken. Uiteraard was dat na de viering ook mogelijk.
Na de viering was er koffie met cake achter in de kerk zodat we nog met elkaar in gesprek konden gaan en elkaar ontmoeten.

     

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!