ZijActief Panningen

wandkleed ZijActief Panningen
wandkleed ZijActief Panningen
Nieuws
maandag 30 januari 2023

ZijActief is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. In onze afdeling ontmoeten we elkaar en ondernemen we veel! Van een interessante spreker, bijeenkomsten waarbij we creatief zijn of lekker actief het bos of de stad verkennen. Je bent van harte welkom. Doe je mee?

Met ruim 5.000 leden in 67 afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. Bij ZijActief Limburg staat samenwerken, ontmoeten, talentontwikkeling en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door lokaal, regionaal en provinciaal gevarieerde activiteiten en boeiende themabijeenkomsten te organiseren. Ook stimuleert ZijActief Limburg haar leden graag bij hun persoonlijke ontwikkeling of hun inzet voor de gemeenschap, bijvoorbeeld als vrijwilliger. ZijActief Limburg is een maatschappelijke organisatie.

ZijActief Panningen is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief ontmoet je vrouwen en gaan we de verbinding met elkaar aan. We inspireren en moedigen elkaar aan om samen te werken en ons te blijven ontwikkelen. Samen werken we aan een sterke positie en zichtbaarheid van vrouwen in onze samenleving ZijActief Panningen Van en voor actieve vrouwen. ZijActief Panningen zet zich al meer dan 90 jaar in voor actieve vrouwen .Voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. ZijActief Panningen telt ruim 100 leden . Wij zorgen voor ontmoeting  en ontspanning . Wij dagen vrouwen uit zich te blijven ontwikkelen. Regelmatig komen wij voor onze activiteiten in “De Houbereij” bij elkaar . Samen met vrouwen uit je eigen omgeving naar gezellige of interessante  bijeenkomsten . OF: samen naar het theater of de bioscoop. Wandelen en fietsen samen, kan ook !

Nieuwsgierig ?

Lijkt het jou ook leuk om andere vrouwen te ontmoeten en samen gezellige dingen te ondernemen? Kom vrijblijvend naar een van onze activiteiten. Wees van harte welkom .

Meer weten ? Kijk op www.zijactieflimburg.nl/panningen

OF: neem contact op met : 06- 14455945 of 06-24606577

 

Sta jij op een foto,  en wil jij niet dat die op website komt,  geef het dan door aan bestuur.

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!