2024-04-16 Jaarreis Veluwemeer en Harderwijk

Nieuws
zondag 17 maart 2024

Onze jaarreis naar Harderwijk was binnen enkele dagen volgeboekt.Dat is natuurlijk fantastisch !Nieuwe aanmeldingen worden op de wachtlijst gezet. Mochten er nog plaatsen vrijkomen in de bus, dan wordt contact opgenomen met de leden die op de wachtlijst staan.

Dinsdag 16 april BUSREIS met een Veluwemeercruise en bezoek aan Harderwijk. Vertrek: 8.00 – terug in Stramproy: 19.00 uur

Via een koffiestop onderweg, arriveren we tegen het middaguur bij de haven in Harderwijk waar we aan boord gaan van een van de schepen van rederij Veluwemeercruises. U maakt een 1,5 uur durende rondvaart over het Veluwemeer. Vanaf dit meer heeft u een fantastisch uitzicht over de Veluwe en eilandjes met natuurgebieden. Aan de andere kant ziet u Flevoland met stranden, jachthavens en recreatiemogelijkheden. Kortom, er is altijd wat te zien en te beleven. Tijdens deze tocht wordt er een koffietafel geserveerd. Bij terugkomst in Harderwijk heeft u tijd om deze prachtige Hanzestad met pittoreske straatjes en sfeervolle pleinen te bezichtigen. Aan het einde van de middag stappen we in de touringcar voor de terugreis naar Stramproy.

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!