2024-03-14 Lezing Cas Wolters ‘Limburg hoort zo’

Nieuws
zondag 17 maart 2024

ZijActief Spaubeek is trots op onze bekende Nederlander/Limburger Cas Wolters!
Hij is bekend geworden door zijn deelname aan het TV programma ‘Heel Holland Bakt’ in 2018.
Cas is door een onbekende oorzaak doof geworden toen hij pas negen maanden oud was. Hij neemt ons mee vanaf de dag dat hij geboren is tot nu en het hele proces van omgaan met zijn gehoorstoornis en succesvol ondernemer zijn.
Deze avond blijkt dat hij meer is dan alleen  een bakker. Hij is ook basisschooldocent en geeft 3 dagen per week les aan kinderen van groep 7.
Daarnaast is hij ook mede-oprichter van de Stichting ‘Limburg hoort zo’  die als doel heeft om dove- en slechthorende mensen met elkaar in contact te brengen, zodat sociaal isolement doorbroken kan worden. Daarnaast wil men, door uitleg en tips, meer begrip creëren voor de problemen van mensen met een slecht gehoor.

Het was een geweldige avond en met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij de hele zaal voor zich in te nemen. Natuurlijk heeft hij ook heerlijke gebakjes meegenomen voor in de pauze.

Kortom een avond die letterlijk en figuurlijk in de smaak viel!

Voor alle foto’s klik hier

 

Agenda

Er zijn geen agenda items voor deze afdeling

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!