2019–5-18 opschoondag gemeente venray

Nieuws
zaterdag 18 mei 2019

Vanuit de gemeente kwam het bericht of er interesse was om mee te doen met de opschoondag

4 dames waren bereid om te helpen en zo onze kas van zijactief te spekken

Beste lezer,

In 2019 vinden er vijf “opschoondagen” plaats in de gemeente Venray. Op die dagen ruimen we met zijn allen het afval in de bermen in het buitengebied van Venray op.

De gemeente Venray nodigt u uit om deel te nemen aan deze opschoonactie. Daarmee bewijzen we het milieu een goede dienst en uw organisatie kan er geld mee verdienen!

Onder begeleiding van Monsdal maken deelnemers een deel van de bermen schoon. Materialen zoals hesjes, handschoenen, prikkers en zakken worden beschikbaar gesteld. Deze actie wordt, in opdracht van de gemeente Venray gecoördineerd door welzijnsorganisatie Synthese.

De zaterdagen dat er in 2019 schoon gemaakt zal worden zijn;

23 maart

18 mei

6 juli

7 september

19 oktober

Vergoeding van € 150,-

Uw organisatie kan zich met een team van vier personen aanmelden voor één dagdeel. Uit het oogpunt van (verkeers)veiligheid kunnen alleen volwassenen van 18 jaar of ouder zich opgeven.

Een opschoondag kent een ochtendgroep en een middaggroep. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, kunnen per organisatie één of twee teams meedoen.

Voor de inzet op deze dag krijgt elk team van vier personen een vergoeding van

€ 150,- voor de kas van hun organisatie.

Maximum aantal teams

Er is per keer plaats voor 20 teams. De organisaties die zich als eerste aanmelden worden ook als eerste ingedeeld. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

Aanmelden

U kunt zich tot 10 maart aanmelden via opschoonactie@synthese.nl

Geef bij uw aanmelding door:

De naam van uw organisatie;

De namen van de vier leden per team;

Mailadres en telefoonnummer waarop de contactpersoon van het team is te bereiken;

De bankgegevens van uw organisatie (IBAN) i.v.m. de vergoeding.

U ontvangt een reactie voor 10 maart als u ingedeeld bent voor de eerste dag en voor de dagen erna kunt u ingedeeld worden en een reactie verwachten voor 1 april.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze brief vragen en/of opmerkingen? Dan kunt u op werkdagen contact opnemen met Synthese via 0478-517317 of opschoonactie@synthese.nl

Met vriendelijke groet,

Ron Berben

Contactpersoon Gemeente Venray

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!