19 januari Jaarvergadering en Crazy Sjoelen

Nieuws
zaterdag 21 januari 2023

Afgelopen donderdag hebben we onze jaarvergadering gehouden. Allereerst werd er stilgestaan bij twee leden van onze afdeling die begin van het nieuwe jaar zijn overleden, mevr. Tiny Eussen en mevr. Lies Houben. We wensen de families alle sterkte!

Onze twee jubilarissen werden natuurlijk ook in het zonnetje gezet. Marie-Louse W. is 40 jaar lid en Mieke H-D. is 50 jaar lid van ZijActief Spaubeek. Beiden waren zeer vereerd met de bloemenbon en de zilveren speld van ZijActief.

Tot slot namen we afscheid van Mieke H-M. en ons bestuurslid Mia Wierts. Beiden werden bedankt voor hun jarenlange inzet voor onze afdeling. Mieke maakte de foto’s en samen met Mia onderhield zij de website. Beiden kregen een bloemenbon en een mooi beeldje van een dame, gemaakt door een kunstenaar van de Dagbeeker.
Mia was aftredend als bestuurslid en gaf zelf aan niet meer herkiesbaar te willen zijn. Het was goed zo, na 65 jaar lidmaatschap en veel diverse functies binnen ZijActief. 5 jaar geleden werd  Mia zeer terecht erelid van onze afdeling. Als extra bedankje kreeg zij nog een mooie dinerbon aangeboden.

Na afloop van de vergadering was het tijd voor een gezellige activiteit: crazy sjoelen. Naast de traditionele sjoelbak waren er sjoelbakken met hindernissen. De een wat moeilijker dan de ander. De leden werden in teams ingedeeld en aan het werk gezet. Het was het een succes! Er werd fanatiek gespeeld en veel gelachen en natuurlijk ook ondertussen gezellig gekletst.

Voor een impressie van deze avond klik hier!

 

 

 

 

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe