jaarvergadering en Proeverij “Snoepjes van Vroeger” op 16-02-2023

jaarvergadering en Proeverij “Snoepjes van Vroeger” op 16-02-2023

25 Leden waren aanwezig bij de jaarvergadering ZijActief Heibloem. Na de ontvangst met koffie/thee en vlaai werden de notulen van vorig jaar goedgekeurd. Het jaarverslag en financieel jaarverslag, bevindingen kascommissie werden besproken. Bij de bestuursverkiezingen was er het afscheid van bestuurslid en secretaris Gerrie (snik snik), helaas melde er zich geen nieuwe kandidaten voor in het bestuur. Na de huldiging van ZijActief lid Laura (12,5 jaar lid), mededelingen en rondvraag werd de jaarvergadering afgesloten.

Marie-Anne’s snoepwinkeltje te Posterholt gaf een lezing en proeverij over “snoepjes van vroeger”. Enthousiast vertelde zij haar verhaal en soms hilarische belevingen over de snoepjes van vroeger. Heel veel snoepjes waren er te proeven: “schuumpke trekke”, spekkies, roomwafeltjes, snuf, maagblokken, Maria snoepjes, manna’s, wijnbollen, kaneelstokken, hartjes, veterdrop, teveel om op te noemen.  Na afloop kon iedereen nog haar favoriete snoep kopen in haar snoepkraam! Het was een zeer interessante en gezellige avond met Marie-Anne’s Snoepwinkeltje!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe