2023-10-24 Gezellige najaarsquiz

2023-10-24 Gezellige najaarsquiz

Zo’n 60 leden namen op dinsdag 24 oktober deel aan de ‘gezellige najaarsquiz’ die door ZijActief Stramproy was georganiseerd. Quizmaster was Susan Korten-Charlier.

De aanwezige dames werden verdeeld in 12 groepjes. Voor en na de pauze moesten steeds zeven vragen op zes verschillende kaarten beantwoord worden: 1. Wie is deze persoon? 2. Welk Disneyfiguur is dit? 3. Welke Nederlandse sportman/-vrouw is dit? 4. Zoek het woord. 5. Welke Europese vlag is dit? 6. Welk logo is dit? 7. Welke groente/fruit/kruid is dit?

Er werd een sterk beroep gedaan op de ‘bovenkamer’ van de deelnemers en af en toe hoorde je de hersens kraken. Er werd fanatiek gezocht naar de antwoorden.

Aan het eind van de avond kon Susan bekend maken, dat “The Kings” de winnaars waren van de avond met de hoogste score. Voor de winnaars was er een kleine attentie.

Het was een gezellige en leerzame avond. Susan… bedankt!

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!