2023-10-10 Vi(e)rus ut laeve… door Marijke Gijsen

2023-10-10 Vi(e)rus ut laeve… door Marijke Gijsen

Op dinsdag 10 oktober stond “Vi(e)rus ut laeve” door Marijke Gijsen op het programma. Dit stond al enkele jaren op het programma. Mede door corona en ziekte van Marijke was het enkele keren geannuleerd. Marijke nam ons samen met haar zus Angelique (duo Twieje Tieje)  mee in haar levensverhaal aan de hand van eigen geschreven humoristische gedichten en liedjes. Ook een klein moment van de serieuze dingen in het leven ontbrak niet.
Na de pauze deelden de zussen als An en Greet op humoristische wijze de dingen van alle dag met de aanwezige dames. Op deze avond konden de bijna 70 aanwezige leden weer eens lekker, ouderwets lachen. De  lachspieren werden goed getraind!

Vul het kennisbank formulier in

Heeft jouw afdeling onlangs een leuke workshop, een boeiende lezing of andere interessante activiteiten georganiseerd? Vul dan het formulier in.

Voeg een activiteit toe