2023-02-07 Informatieavond Kempen-Broek

2023-02-07 Informatieavond Kempen-Broek

Op dinsdag 7 februari verzorgde Erwin Christis een informatieavond over Grenspark Kempen-Broek. Dit is een 25.000 hectare groot Nederlands en Belgisch grensoverschrijdend landschap dat gekenmerkt wordt door een aaneenschakeling van natuurgebieden. Het bevindt zich in de provincies Nederlands Limburg en Belgisch Limburg, ruwweg tussen Weert en Maaseik.
Erwin nam de 50 aanwezige dames mee in zijn gepassioneerde betoog over dit prachtige en unieke natuurgebied. Een gebied waar veel belangen samenkomen en waar veel instanties samen proberen om Kempen-Broek door Unesco te laten erkennenĀ als Mens en Biosfeer-gebied.

 

Lid worden?

Lid worden van ZijActief betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel: in je eigen omgeving activiteiten ondernemen en bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.

Ik word lid!